fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promoteam SVO Studie Experience

SVO

SVO is een organisatie voor MBO Beroepsopleidingen. De doelstelling van het promoteam was om 100% van de beursbezoekers bekend te maken met de aanwezigheid van SVO tijdens de Studie Experience 2012. Deze studiebeurs voor vmbo-, havo- en vwo-leerlingen is gratis en regionaal. Hier kunnen zij informatie krijgen over de verschillende studierichtingen waardoor de leerlingen beter keuzes kunnen maken betreffende de studierichting.

Challenge

We hebben dit doel natuurlijk bereikt door de inzet van een promotieteam dat de beursbezoekers uitnodigde, voor een challenge, om bij de compleet gebrande trolley een insect te komen eten! Van deze uitdaging “Durf jij een sprinkhaan of meelworm te eten?” werd een foto gemaakt en die werd ge-upload op de Facebook pagina van SVO zodat deze geliked en geshared kon worden door de scholieren.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK