fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Promotieteams en Promobikes The Phone House

Promobikes voor nieuw winkelconcept The Phone House – Connected World

Phone House flagshipstore

Begin dit jaar opende The Phone House haar eerste flagship store in Den Haag: dé plek waar een en al aandacht wordt besteedt aan één product/merk. De retailketen lanceerde het nieuwe winkelconcept ‘Connected World’. In de nieuwe winkelformule staat ‘het ervaren’ en connectiviteit centraal. Bezoekers kunnen de nieuwste smartphones en tablets van The Phone House live testen. Met de introductie van de nieuwe winkelformule wil The Phone House de bezoekers nieuwe ontwikkelingen laten ontdekken en hen een heldere weloverwogen keuze laten maken binnen het brede assortiment.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk.

J.u.i.c.e. Promotions verzorgt de lokale promotieactiviteiten rondom de openingen. Zo zijn onder andere de winkels in Den Haag, Apeldoorn en Haarlem heropend met enthousiaste promotieteams, ondersteund door promobikes en opvallende settings.

Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:    
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK