fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Proefdiervrij festivals fotomarketing tour

Proefdiervrij

Proefdiervrij is een stichting die zich inzet voor een toekomst zonder proefdieren. Zij stellen dat het gebruik van proefdieren achterhaald is en dat de ontwikkeling van betere en passende proefdiervrije onderzoeksmethoden moet worden gestimuleerd. Proefdiervrij focust niet op problemen maar ziet mogelijkheden om een wereld zonder proefdieren mogelijk te maken.

Fotomarketing

Promotors van J.u.i.c.e Promotions en modellen van V.I.P. Models hebben samen diverse festivals bezocht. In ruil voor een muntje gingen ze, verkleed als “Bunnies”, samen met de bezoekers op de foto. Deze foto´s kwamen op Facebook en op de site van Proefdiervrij. Die konden de bezoekers dan delen op diverse sociale media. Verder werd er traffic gegenereerd naar de stand van Proefdiervrij.

Bekijk hier het filmpje!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK