fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Plus zorgt voor opvallende openingen

Bijzondere, opvallende opening

Een opening wordt al snel een standaard ding. Ballonnenboog, appeltaart weggeven en de eerste 100 bezoekers krijgen een bos bloemen. Plus wilde voor de opening in Veldhoven iets aparts, iets wat echt de aandacht trekt. Samen met Zento heeft J.u.i.c.e. Promotions iets leuks bedacht! Namelijk geen standaard opening, maar een opening die creatief en opvallend is en iedereens aandacht trekt.

Morph Suits

Een promotieteam in groene Morph Suits (groen is de kleur van Plus) overviel Veldhoven. Vanuit de verrassing konden Morphers een perfect één op één moment met de doelgroep genereren. Aangezien ze niet te herkennen zijn, konden ze ludieke- en verrassende optredens verzorgen. De actie was zo leuk, dat deze zelfs in de Distrifood stond. Gratis ongevraagde, maar zeker gewilde reclame! Een leuke bijkomstigheid van een geweldige actie.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK