fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Page samplingcampagne aan huis

Een beetje water doet wonderen

Een groot gedeelte van de Nederlanders gebruikt nog geen vochtig toiletpaper. Uit onderzoek van Page blijkt echter dat de mensen die het uitproberen na twee weken nooit meer anders willen. Hoe meer mensen het uitproberen, hoe beter voor Page, dat is wel duidelijk. Maar hoe zorg je er in deze tijd voor dat je veilig en sympathiek je doelgroep bereikt dat was de uitdaging voor zowel de opdrachtgever als voor ons. Nu zouden wij J.u.i.c.e. niet zijn als we niet met een fris idee zouden komen. Het werd een huis-aan-huis samplingcampagne.

“EEN BEETJE WATER DOET WONDEREN”

Het is natuurlijk essentieel dat de doelgroep je product probeert en vaak zorgen wij dan voor de beleving op het gebruiksmoment. Denk maar aan dat koude blikje frisdrank op het strand, de proefmaaltijd in de supermarkt of een stukje entertainment op evenementen. In dit geval bezoeken de meeste mensen een toilet alleen en bij voorkeur thuis, op de eigen wc. En dus zochten we de mensen thuis op. Voor het transport van Page vochtig en het promotieteam zelf zetten we de Page-bus in. Een klassieker met een twist en met uitgebreide branding natuurlijk. Oh ja, en met een open dak.

We hebben beet!

Vanuit de bus werd de actie in de staart aangekondigd en ja, dan is een geluidsinstallatie wel handig. Met een komische noot, maar met serieuze focus werden de bewoners getriggerd om te komen kijken. Met een hengel en een mandje deelden we zo vanuit het busje de samples uit, 1 sampleverpakking per huishouden. En voor diegenen die lekker binnenbleven, gingen we gewoon even langs met de altijd handige bolderkarren. Net zo makkelijk. Het hengelsysteem zorgde voor een ontspannen sfeer en heel veel leuke gesprekken. Uiteindelijk neem je voor je toiletbezoek ook een momentje de tijd.

Benieuwd naar de movie? Take a look!

Jouw samplingcampagne?

Wil je ook een samplingcampagne starten, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Neem dan eens contact op met onze commercieel directeur. Ook als je jouw samplingplan alleen maar doorgerekend wilt hebben of nog op zoek bent naar dat unieke transport of gewoon een team om het uit te voeren. We helpen je graag in iedere fase, van de opslag van materialen en voorraad tot aan de eindevaluatie.

 


Categorien:  
Dit project delen via:

Robin STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Robin OF BEL 020 - 5813070

Gerelateerde cases

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK