fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Online verkoper bij T-Mobile winkels

Online

Internetprovider Online, Eigendom van T-Mobile, is sinds kort ook te koop bij de winkels van T-mobile. Voor de consument is dit een nieuwe plek om Online-internet te kopen en daarom hebben de promotieteams de consument hier de afgelopen 2 weken op geattendeerd.

Store traffic

Omdat een store traffic actie alleen resultaat oplevert als de winkel iets doet met de extra consumenten, hecht J.u.i.c.e. Promotions veel waarde aan een goede training van de medewerkers en een optimale communicatiestroom. Zo was in elke winkel een speciale Online-verkoper aanwezig om de extra drukte op te vangen en direct conversie te realiseren. Hierdoor kon je er vanuit gaan dat de verkopers echt wisten waar ze het over hebben en wordt de store traffic actie ook serieuzer genomen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK