fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Nuon promoteam deelt ontluchtingssleuteltjes uit

Nuon promoteam deelt ontluchtingssleuteltjes uit

Het wordt weer winter en de verwarming wordt weer volop gebruikt. Een goed moment voor Nuon om de inwoners van Utrecht erop te attenderen dat het belangrijk is om de ketel en verwarmingen regelmatig te controleren zodat de CV installatie optimaal functioneert. Een ketel is namelijk een ingewikkeld apparaat wat regelmatig onderhoud nodig heeft om optimaal te functioneren. Daarmee bespaart de klant van Nuon geld en is men beter voor het milieu.

Utrecht

Om de inwoners van Utrecht hierop te attenderen stonden promotieteams van J.u.i.c.e. Promotions bij de in- en uitgangen van Utrecht CS opgesteld om ontluchtingssleuteltjes uit te delen, met daaraan bevestigd een flyer met informatie. Elke passant werd persoonlijk aangesproken. Branded Nuon-demotrolleys zorgden voor de nodige visibility rondom de teams.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:    
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK