fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

NPS Diesel en Nanni Hiswa beursteam

NPS Diesel Nanni beursteam Hiswa te water

NPS Diesel is de officiële importeur en distributeur van John Deere motoren en accessoires in de Benelux, Frankrijk en IJsland. Hun klanten zijn werkzaam in een groot aantal bedrijfstakken: landbouw, bosbouw, mijnbouw, opwekking van elektriciteit (generatoren), industrie en scheepvaart. Daarnaast ontwerpen en bouwt NPS Diesel Zenoro premium generatoren voor superjachten. NPS Diesel is met haar distributie- en servicenetwerk de aangewezen partner voor klanten in Europa en Turkije. Met ingang van 1 juni 2014 is NPS Diesel tevens importeur van Nanni scheepsdieselmotoren voor de Benelux. Naast de lijn met voortstuwingsmotoren leveren ze ook Nanni scheepsgenerator sets.

Energy in blue activatie

De marketing en sales afdeling van NPS Diesel vroeg J.u.i.c.e. Promotions na te denken over een wervende activatie tijdens de beurs Hiswa te water in Amsterdam. Nanni heeft als Pay Off: Energy in blue wat voortkomt uit hun typisch blauwe motoren. Vanuit deze sterke slogan hebben het blue energy team bedacht tijdens de concept ontwikkeling. Deze stijlvolle en sportieve promotiedames zorgden voor nieuwe energie bij de andere standhouders die veelal prospects of klant zijn voor Nanni. Het beursteam deelde iedere dag blauwe energy drank uit met een pakkende one liner, om de standhouders een hart onder de riem te steken.

“Wij houden de vaart erin.”

Doelstelling was niet alleen brand awareness te creëren, maar ook brand loyalty en direct afspraken te maken voor de sales afdeling. In de eerste dag werd de agenda van de salesmanager al stevig gevuld met potentiële klanten. De reacties waren louter positief en de activatie was daarmee dan ook succesvol. Een uitstekende leadgeneration case.

Helma Melsen | Marketing & Communicatie: “We kunnen terugkijken op een succesvolle Hiswa, mede dankzij de Nanni activatie. Dank daarvoor! Ook Salesmanagement is zeer tevreden.”

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK