fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Nationale Burendag 2017 – ProRail

Elke vierde zaterdag in september vieren we de Nationale Burendag. Samen met alle buren in de wijk doen we iets goeds voor elkaar en dat mag gevierd worden. Jaarlijks komen buren samen om elkaar te ontmoeten om met elkaar de buurt leuker, socialer en veiliger te maken.

ProRail de grootste buur

Wie kent Prorail nou niet? Het is de grootste buur van ons land, want 2 miljoen mensen wonen in Nederland tot 300 meter van het spoor. Prorail is erg betrokken in de maatschappij, luistert graag naar hun buren en gaan graag met elkaar in gesprek. Op 25 plekken in Nederland kon je ons vinden! Buren konden bij een van onze 23 koffiekarren met eigen barista terecht voor een heerlijk kopje koffie van Douwe Egberts. Om het extra feestelijk te maken kreeg iedereen een uniek koekje, namelijk een Spoorkoek van meesterbakker Robert van Beckhoven, patissier en presentator van Heel Holland Bakt.

Creator of  Moments

J.u.i.c.e. Promotions heeft top promoters verzorgd om, in samenwerking met Prorail, de problemen in de wijk onder de aandacht te brengen en het gesprek aan te gaan. Deze wijken zijn gelegen naast een spoorweg of hebben overlast van werkzaamheden aan het spoor. Daarnaast was J.u.i.c.e. Promotions ook verantwoordelijk voor de algehele logistiek van 23 locaties. Er zijn goede gesprekken gevoerd en veel plezier en gezelligheid met elkaar gedeeld, onder het genot van een lekker bakje koffie en een overheerlijk koekje.

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK