fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Moving Billboard Kwantum nieuwe vestigingen

Moving Billboard Kwantum nieuwe vestigingen

Afgelopen maand heeft Kwantum twee nieuwe vestigingen geopend. Naast de nieuwe vestiging op woonboulevard Cruquius in Hoofddorp heeft ook Leidschenveen in Leidschendam haar deuren voor het publiek geopend.

Bekendheid

Om bekendheid te geven aan de openingen zijn er verschillende middelen ingezet. Zo werden in de wijde omgeving van Leidschenveen abri’s ingezet en werd er ook regionaal geadverteerd op de radio en in kranten. Tevens was het promotieteam van J.u.i.c.e. Promotions aanwezig. De doelgroep werd gericht aangesproken en er werd hen verteld over de spectaculaire openingsaanbieding. Op deze manier werd er direct na de opening veel store traffic richting de winkel gegenereerd en ook werd er actief gewerkt aan de naamsbekendheid.

Naast het promotieteam zette J.u.i.c.e. Promotions een moving billboard in welke gedurende zes dagen in de omgeving van de vestigingen rond reed. Het billboard reed volgens een vooraf bepaalde route om zo effectief mogelijk inwoners uit het verzorgingsgebied te informeren. In Hoofddorp zijn er naast het promotieteam en het moving billboard ook promobikes ingezet.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK