fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Moving billboard gemeente Voorschoten

Moving billboard gemeente Voorschoten

De gemeente Voorschoten is op 14 januari een grootscheepse campagne gestart om personeel te werven. Voorschoten zoekt zo’n 25 professionals voor de verbetering en ontwikkeling van de openbare ruimte. Burgemeester Staatsen en gemeentesecretaris Atsma hebben op een ludieke wijze het startschot voor deze campagne gegeven.

Mobiele marketing

In samenwerking met mediabureau Rob van Kan en reclamebureau Die Haghe heeft J.u.i.c.e. Promotions moving billboards ingezet in gebieden waar de campagne niet door conventionele statische billboards ondersteund kon worden. Door middel van het inzetten van dit promotiemateriaal kon de gemeente Voorschoten vanuit allerlei hoeken communiceren met de bewoners. Hoe groter het breik, des te groter de kans voor personeelswerving.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK