fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Moederdag en Pinksteren

1e Pinksterdag

Zondag 11 mei 2008, de datum dat Moederdag en 1e Pinksterdag gelijktijdig vielen. Beide feestdagen zijn voor u interessant om rekening mee te houden wanneer u denkt aan marketinginspanningen. In gezinnen die Moederdag vieren staat de dag vaak in het teken van het verwennen van de moeder. Ze krijgt veelal ontbijt op bed, cadeaus en huishoudelijke taken moeten, voor zover dat niet al gedaan werd, door vader en de kinderen worden verricht. Aangezien de vaders ook vaak verantwoordelijk zijn voor de cadeaus, kunt u er vanuit gaan dat, mannen kennende, deze de zaterdag voor Moederdag worden gekocht! Zullen wij ze voor u over de drempel van uw winkel trekken?

2e Pinksterdag

Maandag 12 mei 2008 was het 2de pinksterdag. Niet alleen zijn bijna alle meubelboulevards dan open, ook is het “Open Boerderijdag 2008”. Vele Nederlanders zullen dan ook in grote getale op enkele plekken in het land aanwezig zijn. Ineens komt de doelgroep naar u in plaats van dat u naar uw doelgroep gaat. Wij vertellen u graag waar u moet zijn!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK