fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Modellen als look-a-like voor AC Restaurant

AC

Sophia Loren’ opent vernieuwde AC Stroe. AC restaurants heeft haar wegrestaurant in Stroe flink gerenoveerd en heeft voor de feestelijke opening op donderdag 29 mei jl. de Italiaanse top actrice Sophia Loren weten te regelen. AC Stroe is het eerste restaurant van de keten in Nederland dat is omgebouwd tot de nieuwe drie-in-één formule.

Sophia Loren

De opening van AC Stroe, welke geheel in Italiaanse atmosfeer plaatsvond om het paradepaardje Ciao Restaurant te promoten, werd om 14.00 uur verricht door de Italiaanse celebrity en topactrice ‘Sophia Loren’. In werkelijkheid betrof het een look-a-like actrice van ‘Sophia Loren’ uit het modellenbestand.

Ciao

Moederbedrijf Autogrill, dat dit jaar het 30-jarig bestaan viert, ontwikkelde Ciao in Italië. In de open keuken worden schotels uit alle windstreken on the spot bereid. Alberts Corner is de koffieformule van het alweer 110 jaar bestaande AC.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK