fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

MOCO MUSEUM EYE OPENER FLYERACTIE

Een beetje cultuur snuiven wie wil dat nou niet? Grijp dan nu de kans om een museum te ontdekken dat inspiratie, ironie en vooral eye openers biedt. We hebben het hier natuurlijk over het Moco museum in Amsterdam. De enthousiaste promotors van J.u.i.c.e. Promotions hebben hun charme ingezet om meer bezoekers naar het Moco museum te leiden doormiddel van een flyeractie.

Dit is natuurlijk niet alles. Onze promotieteams gingen behalve met flyers met informatie over het museum ook met free-posters -kaartjes op stap. Op vertoon van dit kaartje kreeg je bij aanschaf van een toegangsticket een leuk souvenir mee. Namelijk een poster ter waarde van 25 euro. Deze actie was voor iedereen jong of oud het maakt allemaal niet uit, alle kunstliefhebbers zijn welkom bij Moco! En wie kan er beter zorgen voor een impuls aan bezoekers dan J.u.i.c.e. Promotions?

Wie, Wat Moco?

Ken je het Moco museum niet? Dan is het nog niet te laat om het walhalla voor kunst te ervaren. Het Moco museum is een Boutique Museum gelegen aan het museumplein in Amsterdam. Moco is gevestigd in Villa Alsberg, wat een prachtig traditioneel herenhuis is. Dit herenhuis is ontworpen door Eduard Cuypers in 1904. Moco heeft een breed scala aan verschillende kunstwerken. De moderne, inspirerende en hedendaagse kunst biedt eye openers aan het grote publiek. Hou je van ironie dan is dit het perfecte museum voor jou! Kunstenaars als Banksy en Warhol hanteren hier hun ironie op de hedendaagse maatschappij in meest uiteenlopende kunstwerken. Door de prachtige authentieke uitstraling van het herenhuis zelf krijgt je bezoek aan het museum een nieuwe dimensie. Een dag om nooit te vergeten dus!

The J.u.i.c.e. Promotions eye opener

Op zoek naar een optimale merkbeleving? Dan ben je bij J.u.i.c.e Promotions op het juiste adres! Wij zorgen van A tot Z voor een optimale merkbeleving. Of het hier nu gaat over een flyer actiesampling actie, merchandising, winkeldemonstraties of moving billboards, onze promotors staan te popelen om ook jouw merk te vertegenwoordigen. Meer inspiratie nodig? Geen probleem, neem een kijkje in ons portfolio of neem vrijblijvend contact op. Join Us In Creating Excitement!

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK