fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Migo peer valt in de smaak op Huishoudbeurs

De Huishoudbeurs 2019 in de RAI Amsterdam is weer gestart. Er is een groot aanbod aan shops en stands waar bezoekers kunnen proeven, shoppen en genieten. Onder het motto “Let’s smile together” is Migo op de Huishoudbeurs aanwezig: een vrolijke en vriendelijke peer die heel veel mensen aanspreekt, in elke generatie. De promotors van J.u.i.c.e laten dit jaar de consumenten uitgebreid genieten van Migo. Om bezoekers te enthousiasmeren delen onze promotors met veel plezier samples uit. Mocht het ze bevallen, dan is er een mogelijkheid de peren te kopen.

Migo, the friendly pear

Onze J.u.i.c.e. promotors staan in rode polo’s en sloven klaar met een serveerschaal om consumenten “the Friendly Pear” aan te bieden. De peren zijn met Migo-vlaggenprikkertjes gebrand, zodat je weet van wie de lekkerste peer komt!

Het begon in 2005, toen de peer “geboren” werd. Daarna is er acht jaar onderzoek geweest. Van perenliefhebbers en “perenhaters” werd hun mening gevraagd. Daardoor kwamen er interessante inzichten, waardoor de kwaliteit verbeterd is. Een goede reden om iedereen te laten proeven hoe lekker deze peren wel niet zijn! Deze Nederlandse peer heeft namelijk een friendly bite die minder knoeit, langer houdbaar is, een betere kwaliteit heeft en natuurlijk sappig is. Je kan het anytime en anywhere eten, omdat je met deze peer niet morst.

Migo promotieactie op de Huishoudbeurs

Met ruim 225 duizend bezoekers is een promotieactie op de Huishoudbeurs is een effectieve manier om (toekomstige) klanten in contact te brengen met verschillende merken. Met een super groot aanbod van shops en stands gaat dat wel lukken. Onze promotors trakteren iedereen op een stukje Migo peer, waardoor ze zelf het product kunnen ervaren. Dit is een eerlijke en directe manier voor het promoten en het versterken van de naamsbekendheid, want proeven = geloven!

Wil jij ook je merk promoten?

Wil jij ook dat er samples worden uitgedeeld van je product? Wil je meer leden werven? Of wil je dat je product verkocht wordt op de beurs of andere evenementen? Wij helpen je bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Dit doen we met liefde! Kijk wat voor diensten wij hebben of neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK