fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Merlin – Promotie The Amsterdam Dungeon

Merlin – Promotie The Amsterdam Dungeon

Merlin Entertainments Group is de voornaamste speler op het gebied van familie entertainment. Merlin is de nummer twee van de wereld op het gebied van attractieparken en biedt aan 30 miljoen bezoekers een unieke belevenis. Het bedrijf heeft 51 attracties in 12 landen, waaronder Legoland, Madame Tussauds en The Dungeon’s. De Merlin Dungeons zijn niet voor bangeriken ! Een unieke combinatie van geschiedenis, horror en humor brengt de gruwelijke geschiedenis weer tot leven in de 21e eeuw. Elke Dungeon biedt een achtbaan en shows met echte acteurs en special effects om u terug te brengen naar het donkere verleden.

Informeren

Gedurende de vakanties en in de weekenden verzorgt J.u.i.c.e. Promotions promotieteams voor The Amsterdam Dungeon. De nadruk bij deze actie ligt op het informeren van passanten over The Amsterdam Dungeon en het overtuigen om direct een kaartje te kopen voor deze attractie. J.u.i.c.e. Promotions is specialist in het genereren van extra traffic naar winkels, attracties en beursstands. Doordat gedurende de inzet van de promotieteams veel extra omzet wordt gegenereerd, worden in de kosten in de meeste gevallen dezelfde dag al ruimschoots terugverdiend.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK