fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Merchandising Nationale Burendag

Merchandising Nationale Burendag

Uit recent onderzoek van Motivaction – in opdracht van Douwe Egberts – blijkt dat Nederlanders contact met de buren en buurtactiviteiten erg belangrijk vinden, maar in de praktijk nemen buren vaak niet het initiatief om iets te organiseren. Daarom organiseert Douwe Egberts op 15 september voor de tweede keer in Nederland de Nationale Burendag. Heel Nederland kan op www.deburendag.nl de buren gemakkelijk uitnodigen om samen Burendag te vieren of om te zien welke buren er al meedoen.

Feeststemming

Om alvast in de feeststemming te komen, heeft Douwe Egberts samen met Belle Perez en Erik van der Hoff voor iedere buurt een eigen buurtlied gemaakt. Ook heeft J.u.i.c.e Promotions in supermarkten in heel Nederland samen met Xyclope Service Merchanding duizenden life sizes van Belle Perez geplaatst. Op Burendag zelf vliegen er helikopters over het land die vanuit de lucht zullen ‘spotten’ waar de meest gezellige buurtfeesten gevierd worden. Ieder buurtfeest dat wordt ‘gespot’, maakt kans op spetterende optredens.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK