fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Merchandising Heineken Speakerkratjes

Merchandising Heineken Speakerkratjes

Na het succes van de Honcho en de Jagershoed introduceert Heineken dit keer de Speakerkratjes. Deze nieuwe ‘hebbedingetjes’ zijn kleine audio wondertjes in de vorm van een Heineken-kratje, die aan te sluiten zijn op iedere mp3 speler, iPod, laptop en computer. Ze meten slechts 11,5 bij 8 cm.

Swingend door de supermarkt

Om de introductie extra luister bij te zetten, konden bezoekers van de Albert Heijn XL in Purmerend de week van 27 augustus swingend de winkel door. In de supermarkt staan namelijk drie luisterschermen met Speakerkratjes, waaruit drie verschillende genres muziek klinken: pop, rock en disco.

Als de klanten op de vloersticker gaan staan, begint de muziek automatisch te spelen door middel van bewegingssensoren. Verder zal een promotie- dame ervoor zorgen dat de heupjes losgaan en de voetjes van de winkelvloer. Zij heeft haar eigen winkelwagen ‘opgepimpt’ tot een swingende kar compleet met ingebouwde mp3 speler en Speakerkratjes.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK