fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

MAOAM COLORFUL FREAKY WINKEL SAMPLING

Iedereen opgelet! Consumenten van de AH XL staan op het punt om the MAOAM zone te betreden. Dit is vast geen straf als je een beetje een zoetekauw bent.

Maar waarom een winkel sampling voor MAOAM? Het is een bekend merk onder de snoepkonten van Nederland? Er is een landelijke bonusactie van kracht van 25% korting op Happy Dabbies, Pinballs, MAOAM-mix en Party Mixx. Een goede reden om iedereen nog een keer te laten proeven hoe lekker deze snoepjes wel niet zijn. Wij hebben ervoor gezorgd dat de consumenten van de AH XL kennis heeft gemaakt met de colorful & freaky MAOAM wereld. Een winkel sampling campagne met als doel te informeren over de producten van MAOAM en het stimuleren van verkoop. En wie kunnen dit nou beter overbrengen dan onze zoete J.u.i.c.e. promotors?

De fruitige kauwsentatie van Maoam

Het begon allemaal in 1900,de duitse Edmund Münster neemt de dropfabriek “Düsseldorfer Lakritzenwerk” over. Drop en MAOAM? Zou je nu misschien denken. Echter waren dit de populairste zoetwaren in de jaren 30. Als Edmund in 1930 een vergunning krijgt om een innovatief, fruitig snoepje te produceren, gaat er een nieuwe wereld open. In 1931 lanceert hij met Pasen het eerste MAOAM snoep op de markt. Het snoepje wat bijzonder lekker, uniek en zeer gewild is. In de smaken van citroen, aardbei, ananas, sinaasappel en framboos. Anno 2018 zijn de snoepjes nog steeds erg gewild en zijn de snoepjes van MAOAM nog kleurrijker en levendiger. Het is een lust voor het oog en voor de smaakpapillen!

De J.u.i.c.e. smaakbeleving

Ben jij ook opzoek naar een mega zoete sample actie? Of juist een hartige, koude of warme smaakbeleving? Dit is allemaal mogelijk. J.u.i.c.e. Promotions zet vele verschillende acties uit. Van winkeldemonstraties tot merchandising, onze promotieteams staan ook klaar om jouw merk op te tillen naar een nieuw niveau. Ben je er al uit of zoek je nog meer inspiratie voor een toffe merkbeleving? Neem dan even een kijkje in ons portfolio of neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

In opdracht van Art of Activation.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK