fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Lu merchandising displays

Lu merchandising displays

Met Lu de dag door! Lu is een biscuitproducent uit Frankrijk. Lu heeft ontzettend veel producten, voor elk gedeelte van de dag wel iets. Zo kan je ’s morgens de dag beginnen met Lu Cracottes, tussendoor een Time Out, bij de lunch Lu Vitalu en eindig je de dag lekker op de bank met Lu Tuc! Van het ontbijt tot laat in de avond. Gezond en lekker, voor kind en volwassenen. Om de bekendheid te vergroten heeft J.u.i.c.e Promotions 250 merchandising displays geplaatst.

Instore 

Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de breedte van de range laten ze alle producten, gerangschikt op gebruiksmoment, zien in de display. Als extra push is het tweede product uit de display voor de halve prijs. J.u.i.c.e. Promotions plaatst deze displays in 250 supermarkten gedurende 5 weken.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK