fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Leukoplast promotieteam

Promotieteam plakt 18 kilometer Leukoplast

Leukoplast is al meer dan honderd jaar op de markt en niet meer weg te denken uit elk huishouden. Bijna iedereen heeft een rolletje Leukoplast in de keukenlade liggen. Wat in 1901 begon met het bekende rode rolletje is uitgegroeid tot een compleet ´Leuko´ assortiment. Met producten die geschikt zijn voor iedereen, voor elke huid, plaats, toepassing en specialisme.

Nijmeegse vierdaagse

Een belangrijke doelgroep van Leukoplast is de wandelaar en om deze te bereiken, heeft het Leukoplast promotieteam op de derde dag van de vierdaagse Leukoplast medailles uitgedeeld! Het promotieteam van Leukoplast heeft op deze wijze de deelnemers een hart onder de riem gestoken op de zware één na laatste dag.

Leukoplast, de huidkleurige tape op de rode rol, wordt onlosmakelijk in verband gebracht met de Nijmeegse Vierdaagse. Zo is er tijdens de afgelopen Nijmeegse vierdaagse 18 kilometer Leukoplast geplakt!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK