fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

La Place promotieteams openingsactie

Heropening

Eind vorig jaar is La Place in Maarsbergen officieel geopend. La Place is erg blij met deze nieuwste locatie: Het heeft alle vernieuwingen in zich waar het restaurant voor staat. Het restaurant biedt veel mogelijkheden voor de klant, met naast het restaurant de nieuwe formule La Place Express (waar consumenten maaltijden kunnen halen die bedoeld zijn voor consumptie thuis) en een vergadercentrum.

Promotieteams

In de openingsweek waren J.u.i.c.e. promotieteams in de omgeving op pad om consumenten te wijzen op het nieuwe restaurant. Ook werd de opening in het restaurant feestelijk gevierd voor het publiek. Op vertoon van de kassabon mochten de gasten op zaterdag én zondag een slinger geven aan het Rad van La Place waarbij altijd iets leuks gewonnen kon worden. Ook dit werd begeleid door hostesses van J.u.i.c.e. Promotions.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK