fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Kroymans promotieteam Alkmaar

Kroymans promotieteam Alkmaar

Kroymans retail opent Saab/Alfa Romeo in Alkmaar. De afgelopen jaren heeft Kroymans Retail ruim twintig autodealers overgenomen. Het komende jaar worden alle filialen onder handen genomen en zullen zij allen de naam van Kroymans gaan dragen. Het eerste dealerfiliaal die aan de beurt was heeft op 6 oktober j.l. haar deuren in Alkmaar opnieuw geopend.

Opening

De opening in Alkmaar werd groots aangepakt met diverse aanbiedingen en optredens van o.a. Gerard Joling. Voorafgaand aan de opening heeft een moving billboard in het verzorgingsgebied rondgereden om prospects op de hoogte te brengen van de opening en de bijbehorende acties.

Het promotieteam van J.u.i.c.e. Promotions, bestaande uit 10 personen, was op de dag van de opening in het centrum van Alkmaar aanwezig om de inwoners te informeren over Kroymans. Parkeren in Alkmaar was gratis op 6 oktober, want op het moment dat je de parkeerbon bij Kroymans zou inleveren werd het parkeergeld terug gestort op de rekening. Daarnaast was het zo dat als men in de week van de opening een auto zou kopen men een jaar lang benzine kon tanken voor slechts 1 euro. Het promotieteam informeerde men hierover en gaf ter informatie een flyer mee.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK