fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

KRACHTIGE 3D STREET ART VOOR BUURKRACHT

Kijk eens om je heen in jouw straat of buurt. Ben jij gelukkig met de uitstraling van en de band die je hebt met de buurt? Nee? Dan is het nu tijd om daar iets aan te doen! Volgens een onderzoek van CBS zijn mensen namelijk gelukkiger als zij een goede band hebben met de buurt. Dit is de perfecte motivatie om wat extra energie te steken in jouw buurt. Buurkracht kan je hierbij een handje helpen. Buurkracht is een maatschappelijk initiatief. Zij kunnen je helpen om samen met jouw buren iets voor elkaar te krijgen. Denk aan een moestuin of zandbak, een bankje, maar ook boodschappen voor elkaar doen of zonnepanelen voor de hele buurt. Je kunt ongelooflijk veel voor elkaar krijgen als je met elkaar je buurkracht gebruikt!

Unieke 3D street art

J.U.I.C.E. promotions helpt Buurkracht een handje om potentiële klanten kennis te laten maken met de Buurkracht app èn om meer buren te laten samenwerken natuurlijk! Dit doet J.U.I.C.E. door middel van een stoere, opvallende 3D street art tekening gemaakt door een echte street artists. De tekening wordt gemaakt in een grote transparante tent. Mocht het weer het toelaten, dan staat de tent open zodat alle voorbijgangers de 3D tekening kunnen zien. Mensen kunnen uiteraard ook in de tent kijken naar de vorderingen. Naast de tent zal een grote B geplaatst worden als verwijzing naar het logo van Buurkracht. Ook is de locatie voorzien van stoepborden met posters van Buurkracht.

Branded gifts!

Ook zorgt J.U.I.C.E. voor een branded foodtruck waar de potentiële klanten gratis koffie/thee/warme chocomelk kunnen krijgen, want tijdens een goed gesprek is een drankje natuurlijk nooit verkeerd. Bij de tent en foodtrucks zijn promoteams aanwezig, zij dragen een branded jack. De promoteams laten de mensen kennis maken met de Buurkracht app en delen sleutelhangers en flyers van Buurkracht uit. Voor de kinderen die voorbij komen hebben zij doosjes stoepkrijt. Als mensen de Buurkracht app ter plekke installeren krijgen zij een Buurkracht mok cadeau en de buurt die de Buurkracht app gebruikt wint een buurtfeest. Naast promoteams zal er ook een bakfiets met barista langs de deuren gaan voor een gratis kopje koffie/thee/chocomelk!

Buurtfeest winnen?

Download dan de Buurkracht app, voer een actie uit met minimaal 10 van je buren, maak een foto en stuur deze naar: buurtfeest@buurkracht.nl of deel de foto op social media met #buurkracht. Meer informatie? Kijk dan op de website van Buurkracht.

Uw merk/bedrijf promoten?

Heb je ook interesse in een van de unieke promotie activiteiten van J.U.I.C.E. promotions? Neem dan direct contact met ons op. Wij bedenken ook graag voor jouw merk een uniek concept!

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK