fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

‘Kraak de Kluis’ merkactivatie Volandis op Bouwbeurs

De promotors van J.u.i.c.e. Promotions staan van dinsdag 5 februari tot vrijdag 8 februari 2019 op de Bouwbeurs in Jaarbeurs Utrecht namens Volandis. Het thema: ‘Kraak de Kluis!’. Op een segway speuren onze toppers de hallen af om op zoek te gaan naar actieve bezoekers en om een flyer te overhandigen. Op deze manier wil het promotieteam de’ Volandis filosofie’ onder de aandacht brengen: ‘Bewust werken wérkt!’. Wat heeft dit met een kluis te maken?

De Volandis flyer en checklist

In de Jaarbeurs Utrecht staan onze promotors paraat op het Volandis-terras en op een segway om in de Jaarbeurshallen rond te rijden. Onze promotors gaan met de bezoekers in gesprek over dat ‘Bewust werken wérkt’. Aan de hand van een checklist zullen zij afvinken of men al op een bewuste manier bezig is. Doe je als bezoeker de check, dan neem je deel aan de DIA van Volandis. DIA staat voor Duurzame Inzetbaarheidsanalyse. De check geeft inzicht in je lichamelijke conditie: ‘Hoe goed je op het werk in je vel zit’. Het resultaat: jouw actieplan voor een gezonde toekomst. Onze promotors geven wel duidelijk mee dat men niet bang hoeft te zijn. Niemand kan worden afgekeurd.

Kraak de Kluis met de Volandis-flyer

Heb je een Volandis-flyer gekregen van de J.u.i.c.e. promotors? Dan kan je met de flyer naar de grote kluis op het terras. Bij deze kluis kan je de unieke code laten scannen die op de flyer staat. Door het scannen van de code op de flyer, maken deelnemers elke dag kans op een andere hoofdprijs uit de kluis.

Volandis Terras

Op het terras staat niet alleen de grote kluis met prijzen, maar staan ook de adviseurs van Volandis. Onder het genot van een kop koffie gaan zij met bezoekers in gesprek en bieden ondersteuning en advies op het gebied van ontwikkelingsmogelijkheden in de bouw- en infrasector.

Wat is Volandis?

Volandis is een kennis- en adviescentrum en gelooft erin dat bewust werken wérkt. In de bouw-en infrasector staat niet alleen veilig werken voorop, maar ook bewust werken. Dat is goed voor iedereen: werknemer, werkgever en opdrachtgever. Want gezonde en gemotiveerde mensen halen de beste resultaten. Volandis biedt ondersteuning en advies in ontwikkelingsmogelijkheden. Hierdoor wordt er bijvoorbeeld bewust nagedacht over hoe een werknemer zo lang mogelijk kan blijven werken en of de werkgever heeft nagedacht over of de werknemers duurzaam inzetbaar zijn.

Meer naamsbekendheid creëren?

Wil jij ook een promotors inzetten om meer naamsbekendheid te creëren? Geen probleem! Of het nu gaat om enquêteren, flyerteams, sample teamspromotieteams of merchandising teams. Wij hebben het allemaal! Wij staan altijd voor je klaar met een leuk en enthousiast promotieteam. Of het nu in Maastricht is of Groningen. Wij voeren acties uit in heel Nederland! In ons portfolio vind je voorbeelden van acties die wij zoal hebben neergezet. Ook geïnteresseerd? Neem dan snel even contact met ons op.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

Gerelateerde cases

3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK