fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Koninginnedag en het EK komen dichterbij

Koninginnedag

We zijn inmiddels bijna in het tweede kwartaal van 2008 beland en dit houdt in dat 30 april steeds dichterbij komt. Koninginnedag is een zeer geschikte dag voor grote landelijke promoties. We kunnen een groot bereik (100.000 – 1.000.000) contacten/samples garanderen. De beleving is groot en overal is pers aanwezig dus wellicht zien we uw product ’s avonds wel in het nieuws! Op Koninginnedag 2008 bezoekt koningin Beatrix en haar familie de plaatsen Makkum en Franeker in de provincie Friesland. J.u.i.c.e. verzorgt landelijke acties in alle drukbezochte steden. Vorig jaar deden we dit o.a. voor Wella New Wave, 100% NL en 2de hands.nl, dit jaar voor u?

EK

Ook het EK komt steeds dichterbij! Het zal niet lang meer duren en de oranjekoorts heerst weer in Nederland. Het Nederlands elftal is tijdens de loting ingedeeld in poule C met wereldkampioen Italië, WK 2006-finalist Frankrijk en oude bekende Roemenië. Oranje speelt het eerste groepsduel maandag 9 juni tegen Italië. Oranje begint de voorbereiding op de EK-eindronde op dinsdag 20 mei. Spelers en staf verzamelen die dag in Grand Hotel Huis ter Duin. Heeft u uw plannen rondom het EK al rond? Bel ons voor een goed advies en/of een pakkend concept! Wij zetten uw product graag in de “oranje” spotlight!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK