fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

KLM start proef met self-service baggage drop-off

Self-service baggage drop-off

In augustus startte Schiphol en KLM een test met ‘self-service baggage drop-off’, waarbij reizigers zelf hun bagage inchecken. De proef volgde op eerdere testen met een prototype en duurt naar verwachting ruim een half jaar.

Innovatief programma Schiphol

De proef maakt onderdeel uit van een innovatief programma op luchthaven Schiphol om het reisproces voor de passagier te vergemakkelijken en wachttijden terug te dringen. Met de ‘self service baggage drop-off’ spelen KLM en Amsterdam Airport Schiphol in op de behoeften van de klant. Passagiers willen namelijk steeds meer zelf invloed uitoefenen op hun tijdsbesteding op de luchthaven.

Proefopstelling

De proefopstelling met de nieuwe apparatuur staat in Vertrekhal 2 bij balierij 12. Passagiers van KLM en partners, die in het bezit zijn van een instapkaart met één stuk bagage, kunnen deelnemen aan de proef. Zij plaatsen de koffer in het apparaat en voeren hun persoons- en vluchtgegevens in, waarna de afhandeling automatisch verloopt. Hostesses van Holland Hostess Service begeleiden namens KLM de passagiers bij het invoeren van hun gegevens.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK