fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Uw gepersonaliseerde Kleenex tissuebox!

Kleenex tissuebox vendingmachine

Kimberly-Clark is bekend van brands als Page, Kleenex, Depend, Kotex en Huggies. Kleenex is een zeer bekend merk voor tissues waarvan het verhaal al begint bij de Eerste Wereld oorlog. Kimberly-Clark, het bedrijf waar Kleenex® wordt gemaakt, ontwikkelde het eerste crêpe papier als een filter voor gasmaskers.

Unieke activatie

Even je handen afvegen, gemorste koffie opruimen, het vieze neusje van je kleintje schoonmaken, een traan wegpinken… Op een dag zijn er ontelbare momenten waarop je graag een tissue bij de hand wilt hebben. Voor al die situaties komt Kleenex nu met een unieke én leuke oplossing: je zelf ontworpen Kleenex tissuebox, helemaal gratis!

Actiemechanisme Kleenex

Consumenten konden op locatie GRATIS hun eigen tissue box maken in de Kleenex Tissuebox machine. Er kon gekozen worden uit 48 designs verdeeld over 6 thema’s, eventueel konden een foto en een tekst toegevoegd worden. De zelf gekozen/gemaakte tissuebox cover kwam direct uit de printer van de vendingmachine. Deze wordt om een tissuebox Kleenex Original gevouwen en als geheel aan de consument meegegeven. De box kon thuis een mooi plekje gegeven worden, zodat er altijd een tissue voorhanden is.

Consumenten die geen tijd hadden, ontvingen een flyer van het promotieteam waarop de inloggegevens werden vermeld om thuis online een eigen tissue box te maken. De complete activatie werd met veel show en enthousiasme uitgevoerd!

Bekijk het filmpje van de Kleenex activatie!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK