fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Kleenex sampling actie

De sampling actie van Kleenex kwam precies op het juiste moment. De tijd van kuchen, hoesten, snotteren en natte neuzen was helaas weer aangebroken. En terwijl half Nederland met griep in bed lag, waren onze enthousiaste J.u.i.c.e. promotieteams bezig met de sampling actie van Kleenex Balsam. Want het werkt goed tegen de verkoudheid, de menthol verlicht de neus waardoor je weer normaal kan ademen, en de calendula verzacht en voorkomt een rode schrale neus. First aid bij verkoudheid dus!

Concept voor sampling bedenken

Wij van J.u.i.c.e. Promotions werken al langer samen met Kleenex, en dit keer konden we meedenken hoe je op een toffe en activerende manier het product onder de aandacht brengt bij je doelgroep. Natuurlijk richten we ons op iedereen met een snotneus, maar specifiek op mannen en vrouwen tussen de 25 en 49 jaar met een behoefte aan zorg en kwaliteit.

We toverden een Volkswagen busje om tot een heuse Kleenexbus en bezochten er diverse steden in Nederland mee. De bus was niet te missen door zijn kleurtjes, maar er waren ook meerdere tissueboxen aan bevestigd. Aan de buitenkant!

Zo kon iedereen die ons sampling team tegenkwam even testen hoe fijn het voor je neus is. De target die we eraan hingen, was minimaal 7.000 samples per dag uit te delen, maar met de populaire bus gingen de sampling teams gemakkelijk over die target heen. Wil je het zien? Check ons filmpje! 

J.u.i.c.e. Promotions promise

Natuurlijk bedenken we ook graag voor jouw merk een gave actie. Wil je ook met een busjes op pad? Of denk je dat jouw sampling team beter in een bakfiets past? Of misschien nemen ze wel gewoon de metro en de tram! Ons maakt het niet uit, want wij komen overal. Heb je ook wel eens gehoord van Near Store Sampling? Flyerteam? Leadgeneration? of  Enquêteurs? Wij wel!!! En we denken graag met je mee wat er bij jou zou passen, zodat we efficiënt en succesvol voor je aan de slag kunnen. Onze sampling teams staan voor je klaar dus neem snel contact met ons op.


Categorien:
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK