fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Karwei magazine Ziezo promotietour

Karwei restyled klusmagazine ZieZo

Karwei is één van de grootste bouwmarktformules van Nederland en richt zich op de moderne doe-het-zelver. De bouwmarkten zijn eigendom van diverse franchise-ondernemers. Het klusmagazine ZieZo, dat sinds 2008 wordt uitgegeven, sloot niet meer aan op de huidige formule. Daarom is begin 2012 besloten om het klusmagazine ZieZo te restylen. J.u.i.c.e. Promotions helpt met de promotie hiervan.

ZieZo

ZieZo is van een klusblad veranderd in een inspirerend woonmagazine. Het vernieuwde tijdschrift staat boordevol woontrends, tips en woon- en klusideeën. Karwei laat in het magazine zien hoe stijlvol wonen volgens de laatste trends voor iedereen betaalbaar is. Om het gerestylde ZieZo magazine groots onder de aandacht te brengen heeft J.u.i.c.e. Promotions voor Karwei een promotietour ontwikkelt waarbij verschillende winkelcentra zijn aangedaan. Met mooi gestylde bakfiets in de look en feel van Karwei werd het ZieZo magazine uitgedeeld aan alle passanten. Zo kunnen alle passanten deze nieuwe gestylde magazine doornemen

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten, een promotietour organiseren of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

 

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK