fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Kanzi sampling

Kanzi sampling acties weer actief!

In het hart van Nederland, de Betuwe, omringd door vele honderden hectaren bloeiende fruitboomgaarden, ligt de oorsprong van de Koninklijke Fruitmasters Groep. Een van deze fruitsoorten is het appel merk Kanzi.

Ter aankondiging van het nieuwe appelseizoen heeft J.u.i.c.e. Promotions een promotieteam langs alle landelijke radiostations gestuurd om daar persoonlijk een appelkistje vol appels in combinatie met een persbericht af te leveren.

Sampling Tour

Tevens heeft J.u.i.c.e. Promotions een grote sampling tour opgezet welke momenteel wordt uitgevoerd. Gedurende een periode van 10 weken is het Kanzi promotieteam in heel Nederland te vinden om de top-winkelcentra te bezoeken. Centraal in de setting staat de levensgrote Kanzi Appel! In deze levensgrote appel worden de partjes gesneden en vervolgens door het promotieteam uitgedeeld aan de consumenten.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK