fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

K-Swiss demonstraties op de loopband

K-Swiss

K-Swiss is van origine een Amerikaanse schoenenmaatschappij. Het is van een tennisschoen uitgegroeid tot een alledaagse sportieve sneaker voor iedereen. Het heeft en dynamisch design en wordt door velen gezien als een ware musthave! J.u.i.c.e Promotions gaf vijftien weken lang instore demonstraties ter promotie van The Tube, de nieuwe schoen van K-Swiss.

Tubes Run 100

De Tubes Run 100 is de nieuwe schoen van K-Swiss. De schoen is speciaal ontworpen voor de dagelijkse sportschoolsessies. Vanaf september organiseren K-Swiss en J.u.i.c.e. Promotions vijftien weken lang instore demonstraties voor de Tube in de grotere sportwinkels. De promotors, die K-Swiss speciaal voor deze demonstraties heeft getraind, benaderen sportwinkelbezoekers om de schoen uit te proberen op de loopmat. Daarnaast ligt er voor de kopers van een paar Tubes een K-Swiss-gympack, -handdoek, -bidon en –keycord klaar. Die gaan hard, want de winkels verkopen dankzij de promotors een veelvoud aan Tubes.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK