fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

J.U.I.C.E. TRAPT EEN BALLETJE MEE MET DE KNVB!

Baal jij ook zo erg als je in een grote menigte staat en je de WC niet kan vinden? De druk wordt steeds hoger en dan kom je er nog eens achter dat je ook nog eens aan de verkeerde kant staat. Wat jij nodig hebt is iemand die jou de goede kant op kan sturen! J.u.i.c.e. promotions heeft haar promotors ingezet als enquêteteams en hostessen voor de bezoekers van stadion Rotterdam de Kuip!

KNVB bezoekersservice

Op grote evenementen is het natuurlijk erg van belang dat iedereen gemakkelijk en snel de weg kan vinden. Voor de KNVB maken wij  enquêteteams en hostessen mogelijk. Het doel is om alle mensen met vragen te helpen. Door middel van een enorm billboard en mega ballon zijn de enquêteteams en hostessen voor iedereen goed zichtbaar. In elke zone van het stadion is een in NIKE gekleed enquêteteam en hostess van J.u.i.c.e. te vinden, duidelijker kan niet! NIKE is namelijk sinds 1996 kledingsponsor van de KNVB. Ook daar hebben we natuurlijk rekening mee gehouden. Op locatie ontvingen zij een vest/jas met het NIKE logo, zodat zij, als zij zelf geen NIKE kleding bezitten, toch NIKE kunnen dragen.

Customer Journey research

De KNVB is momenteel bezig met een onderzoek naar de Customer Journey, ook wel de klantenreis. Voor dit onderzoek kregen onze enthousiaste enquêteteams de opdracht om enquêtes uit te delen tijdens de wedstrijddag. Zij werkten in tweetallen zodat één persoon zich met de Q&A’s bezig hield en de andere persoon de enquêtes kon afnemen. Deze enquêtes werden zowel online als offline afgenomen. Het was daarbij de bedoeling dat zoekende mensen gelijk werden aangesproken door de hostessen. J.u.i.c.e. promotions selecteerde natuurlijk ook voor de KNVB promotors die communicatief vaardig, pro actief en klantgericht zijn.

KNVB

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) is de Nederlandse voetbalbond. De bond werd op 8 december 1889 opgericht. De KNVB organiseert landelijke competities, bekertoernooien en evenementen, coördineert de nationale elftallen en beheert de bedrijfstak voetbal. Verder participeert de bond in maatschappelijke projecten.

Informatiestand gezocht?

Herkent u zich in de bovenstaande situatie en bent u voor uw evenement ook op zoek naar een informatiestand/bezoekersservice met enthousiaste promotors? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Wij denken graag met u mee!

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK