fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Instore Sampling Actie Pomegreat

Pomegreat

In opdracht van Pomegreat heeft J.u.i.c.e. Promotions een instore sampling georganiseerd voor Pomegreat: een Britse aanbieder van de populaire granaatappelsap in Nederland. Granaatappelsap verovert met zijn gezonde eigenschappen, vitamines en anti-oxidanten de wereld. Zo moet ook Nederland eraan geloven. In de Albert Heijn XL winkels stonden demonstratrices en demonstrateurs met een volledig gebrande demo-unit om de doelgroep actief te benaderen en hen een lekkere granaatappelsap aan te bieden.

Tasting

Men werd aangesproken en er werd een sample aangeboden, bij een positieve tasting werd men gewezen op de aanbieding die geldig was tijdens de tasting. Zodoende maken veel prospects kennis met Pomegreat en wordt de verkoop actief bevorderd. Granaatappelsap is verkrijgbaar in 1 liter verpakkingen bij diverse supermarkten, maar ook bij gezondheidswinkel de Tuinen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK