fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Instore Demonstraties Hooked on English

Educatie

Hooked on English is een sterk educatief merk in de Verenigde Staten. Het concept bestaat uit Kleurrijke boeken in combinatie met vrolijke dvd’s. Waardoor kinderen aan de hand van geluid, beeld en allerhande andere activiteiten Engels leren spreken.

Het bedrijf en product worden volop door de media opgepikt als nieuw fenomeen binnen Nederland. Ook veel tijdschriften hebben enthousiast gereageerd en het is tevens al gepubliceerd in J/M (vakblad voor ouders) en surfsleutel (kindvriendelijk internet).

Demotour

Hooked on English richt zich nu vooral op het verkrijgen van naamsbekendheid en waardering voor het product. Hier helpt J.u.i.c.e. Promotions hun bij middels een demotour met instore demonstraties bij verschillende filialen van Toys R us. Zo willen we het publiek bekend maken met het bestaan en de mogelijkheden van Hooked on English. Ook willen we bij de aankoopbeslissers laten doordringen hoe effectief de methode is en tenslotte willen we het merk emotioneel laden door het benadrukken van het aspect ‘samen leren’.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK