fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Instore demonstraties voor Fair Trade Original

Wanneer jij koffie koopt, sta jij er dan ooit bij stil of de kleine boeren en producenten in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs hebben gekregen voor zijn of haar product? Nou, daarom vind er een Fair trade Week plaats en ook J.u.i.c.e. Promotions is aanwezig tijdens de Fair trade Week om  jou kennis te laten maken en genieten van overheerlijke Fair trade koffie en chocolade. 

Fair trade Week

In de week van 21 – 30 oktober 2017 is het Fair trade Week. Fair trade betekend letterlijk eerlijke handel en de hele week staat in het teken van Fair-Wisselen. De boodschap is duidelijk: Of je nu gewoon boodschappen doet of uit eten gaat, Fairtrade producten zijn tegenwoordig overal verkrijgbaar. Met het kopen van Fairtrade producten geniet je niet alleen van (h)eerlijke producten. Je helpt ook kleine boeren en producenten in ontwikkelingslanden een eigen bestaan op te bouwen. Bij Fair trade original geldt dat een beter leven voor de mensen waar er mee wordt samengewerkt al de winst op zich is. Het resultaat? Een Fair trade Week waarin je kennis maakt met eerlijk eten en drinken dat bereikbaar is gemaakt voor iedereen door het ontwikkelen van lokalen handelsketens.

Fair trade

In opdracht van Fair Trade Original verzorgde Ju.i.c.e. Promotions instore demonstraties voor Fair Trade koffie en Tony Chocolonely Chocolade. In ruim 90 Plus supermarkten kon men vers gezette koffie met een lekker chocolaatje proeven. Tegelijkertijd wezen de demonstratrices op de andere fairtrade producten die deze week in de aanbieding waren.

Naast de demonstraties voor Fair Trade Original verzorgt J.u.i.c.e. Promotions momenteel demonstraties voor o.a. KIPS, Aviko ovenschotels en Orangina..

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK