fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Instore demonstraties 100% NL Hollandse Dip

Hollands Dip

Hollandse dip is de lekkerste dip van Nederland. Het is een dipsaus met een typische Nederlandse smaak. Met 13% échte kaas is deze lekkernij uniek in zijn soort. De 100% NL Hollandse Dip is vooral lekker bij stokbrood, bij rauwkost, toast en chips. Maar ook lekker op een broodje hamburger of ei, over de patat én natuurlijk bij de barbecue.

Instore winkeldemonstraties

Na al jaren de promotieteams van radiostation 100% NL te hebben verzorgd, mochten we nu ook aan de slag voor de Hollandse Dip! Wij verzorgden instore demonstraties bij Albert Heijn om de Hollandse Dip te laten proeven. Want, proeven is gegarandeerd kopen met dit product!

Wilt u meer informatie over het houden van winkeldemonstraties? Neem dan contact op J.u.i.c.e. Promotions of bekijk onze pagina.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK