fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Instore demonstratie voor Flexa en CetaBever

Altijd handig: Een instore demonstratie in een bouwmarkt. Alle doe het zelvers in Nederland kunnen nu correct de muurtjes in de verf zetten of de tuinmeubelen in de lak. Want dankzij onze promotieteams konden ze gemakkelijk de perfecte kleur kiezen en hun huis en tuin lekker in de lak zetten. 

Likje verf voor Flexa

Dilemma’s, dilemma’s, en nog meer dilemma’s als het aankomt op het kiezen van de kleur die op de muur moet komen. Je zakken vol met kleurstalen en nog niet tevreden zijn. Wat past nou het best is de hamvraag. Vanaf nu is dit niet meer nodig. Met de Flexa Kleurtester kan je een of meerdere kleuren testen op je muur. Of het nou knalroze, kanarie geel of pimpelpaars is, bij onze instore demonstraties helpen we alle consumenten aan hun lievelingskleur. Ideaal als je er nog niet helemaal zeker van bent. Beviel de kleur niet? Geen probleem het niet geopende blik verf kan altijd weer retour.

Strak in de lak tijdens een instore demonstratie

Maar we hielpen ook met andere zaken. Want we kennen allemaal het probleem: Het is lekker weer, strak blauwe lucht en het zonnetje straalt. Alles lijkt perfect, maar je tuinset moet nog in de olie gezet worden. Een rot klus die nu wat minder rot gaat worden. Tijdens de instore demonstratie konden klanten zelf ondervinden hoe fijn de CetaBever Tuinmeubelgel is. Geen druipers meer en het beschermt ook nog twee keer zo lang als normale olie. Win win dus!

Een gelikte actie door J.u.i.c.e.

Wil jij ook een gelikte actie voor jouw product of dienst? Met plezier organiseren wij een instore demonstratie voor je. Wil je liever city sampling, marketing campagne of een moving billboard? Let us know! Wij zetten jouw merk strak in de lak. Neem dus snel contact met ons op.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK