fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

INSTORE DEMONSTRATIE MEES MEALS

MEES meals heeft dé oplossing voor wanneer je geen tijd of zin hebt om te koken. Onze J.u.i.c.e. promotors laten jou tijdens een instore demonstratie kennismaken met een verse, gezonde, kant-en-klare maaltijd zonder e-nummers voor in huis. Wat maakt MEES meals speciaal in verhouding tot andere kant-en-klare maaltijden?

Instore demonstraties MEES meals

Onze promotors staan met schort om klaar, in de PLUS Supermarkten op verschillende locaties, om jou aan te spreken, uit te nodigen en te serveren. Midden in de supermarkt staat er een wit gedekte tafel. Het is net alsof je ineens in een restaurant bent. Jij mag plaatsnemen en genieten van een kleine maaltijd met een lekker drankje. Binnen vijf minuten zit je te genieten van de kookkunsten van de koks van Van Melick die deze meal hebben bereid. Er zijn 6 verschillende maaltijden:

  • Bloemkoolpuree met hazelnoot
  • Boeuf Bourguignon
  • Chow Mein
  • Parelcouscous met sinaasappel
  • Stamppot van wortel en snijboon
  • Thaise Curry

Wat maakt MEES speciaal?

De maaltijden worden bereid in Limburg door Van Melick. Ze zijn tot de juiste temperatuur verhit en binnen twee uur teruggekoeld tot onder de 4 graden. De maaltijden bevatten zo min mogelijk tot helemaal geen toevoegingen (e-nummers) en geen zout. Het blijft een kant-en-klare maaltijd, maar het is uitsluitend met verse producten bereid en dat zul je proeven.

Hoe werkt MEES?

Jij haalt het bakje van MEES meals uit de koelkast en prikt gaatjes in de bovenkant. Vervolgens doe jij het in de magnetron of de oven en warmt het op volgens de beschrijving. Daarna haal je het uit de oven of magnetron, plaatst het bakje op je bord en houdt het vast met de ene hand. Met je andere hand trek jij aan het lipje dat is bevestigd aan de zijkant, je tilt het bakje op en voilà! Het ziet er appetijtelijk uit! Net alsof het door de kok zelf is opgediend.

Aanschaffen van MEES meals

De maaltijden zijn exclusief verkrijgbaar in de PLUS Supermarkten en te bestellen via de webshop. Via de webshop kan je een bestelling plaatsen van 4 of meer maaltijden. Zodra jouw bestelling binnen is gaan de koks direct aan de slag met het bereiden van jouw maaltijd. Met behulp van de nieuwste technologie worden de maaltijden in korte tijd verwarmd en gekoeld, waardoor de verse smaak en voedingswaarde van de maaltijd langer behouden blijven.

MEES Meals bezorgt  van maandag t/m zaterdag tussen 08:00 – 22:00 uur, verdeeld over 3 tijdsblokken. Zo kun je zelf aangeven waar en wanneer er geleverd wordt. Als je voor 12 uur bestelt, heb jij het de dag erna al in huis. Op de dag van de bezorging zijn de maaltijden nog minimaal 4 à 5 dagen houdbaar in de koelkast. De maaltijden worden bezorgd in heel Nederland en België.

MEES meals

MEES: Mees is de dochter van de eigenaar Jorrit van Melick en is als naam gebruikt voor deze nieuwe initiatieven. De Melick Group wil mensen verbinden door eten te serveren wat ertoe doet -wat dat dan ook voor iedereen persoonlijk mag zijn – en ieder de mogelijkheid bieden ons eten op elk moment en overal te krijgen. Van gezond tot soms ook minder gezond (maar wel lekker!) En van traditioneel tot experimenteel.

J.u.i.c.e. Promotions

Wij van J.u.i.c.e. Promotions ondersteunen met concept, uitvoering en evaluatie. Wij creëren interactie tussen mens en merk. Of dit nu instore-, nearstore demonstaties of promotiecampagnes zijn, dat maakt niet uit! Welke beleving zoek jij? Kijk snel in ons portfolio voor al onze projecten en doe inspiratie op. Of neem contact met ons op!

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK