fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Instore demo Frozz frozen yoghurt

Frozz frozen yoghurt instore demo

Frozen Yoghurt van Frozz. Inmiddels niet alleen te verkrijgen bij de 12 eigen winkels in Nederland, maar ligt nu ook in de schappen van vele supermarkten. De instore demo van Frozz Frozen Yoghurt heeft plaatsgevonden ter kennismaking met de potentiële klant. Omdat Frozz niet zomaar Frozen Yoghurt produceert en een eerste indruk zeer belangrijk is, vinden we deze video van Frozen Yoghurt een must om te bekijken.

”You never get a second chance to make a first impression” – Frozz

Het enthousiasme voor Frozen Yoghurt komt natuurlijk voort uit het verantwoorde karakter van deze verwennerij. En dát… mag iedereen weten tijdens de instore demo:

De hoeveelheid calorieën is verschillend per smaakvariant en wordt ook nader toegelicht in combinatie met een glimlach van onze promotors. Per 100 gr. Frozz product:

 • Naturel:   120 calorieën.
 • Framboos & Chocolade: 131 calorieën.
 • Appel & Kaneel: 125 calorieën.
 • Kers & Amandel: 124 calorieën.

Het overtreffen van de klant verwachting tijdens de instore demo is geen gemakkelijke opgave. Maar een sampling actie, waarbij de klant direct in de informatiebehoefte wordt voorzien terwijl het product daarnaast direct beschikbaar is. Dit maakt deze activatie ongelofelijk sterk! Er wordt op deze manier gebruik gemaakt van verschillende zintuigen (smaak, geur, zicht). De interesse wordt gewekt door het verstrekken van informatie en bovendien valt onze instore demo simpelweg op door de aansprekende communicatiemiddelen en demo unit.

Belangrijk vinden wij, samen met Frozz, dat onze promotors kennis hebben van het merk en het product. De beleving, maar ook de eerste indruk worden daarmee dermate versterkt dat het vertrouwen in een relatief ‘nieuw’ merk toeneemt.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK