fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Innocent smoothies guerrilla marketing

Innocent koop een smoothie en red een bij.

Innocent Smoothies

De Innocent Smoothies zijn gemaakt van 100% fruit zonder toegevoegde suikers. Lekker en gezond! In 2004 werd de eerste Smoothie verkocht in de Bijenkorf en nu zijn deze overheerlijke smoothies door heel Nederland te verkrijgen.
Begin april startte de campagne “koop een smoothie en red een bij”. I Love Beeing mag zich het officiële goede doel van de campagne noemen. Maar het échte goede doel zijn natuurlijk de bijen. Want met elke verkochte smoothie red je 1 bij. Dat lijkt niet veel? Toch wel als je bedenkt hoeveel smoothies er in acht weken verkocht gaan worden.

Guerrilla Marketing

Om deze guerrilla marketing campagne kracht bij te zetten, zijn we voor Innocent gaan “guerrilla zaaien” in Amsterdam! Gewapend met kilo´s bloemzaad, fruitboompjes en drachtplanten hebben we Amsterdam weer een beetje bij vriendelijker gemaakt.

In het Het Woeste Westen “guerrilla-zaaide” ons “Bij-zondere” promotieteam en ´I Love BEEING ambassadeur´ Egbert-Jan Weeber er vrolijk op los. Natuurlijk deelden we door middel van sampling ook Innocent smoothies uit!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK