fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Indoor Promotie Philips One Blade

Promotie Philips One Blade

Afgelopen donderdag mochten wij, van J.u.i.c.e. Promotions de Philips One Blade promoten! De promotors reden met bakwagens richting locatie om daar vervolgens de setting op te bouwen. De promotie opdracht bestond uit een kick-off, waarbij het de bedoeling was om jongens/mannen de Philips One Blade te laten uitproberen.

 

Philips One Blade

De Philips One Blade is niet zomaar een scheerapparaat. Het toestel heeft meerdere functies en mesjes. Het apparaat dient gebruikt te worden bij de volgende mogelijkheden:

 • Trimmen: Het is vanaf nu mogelijk om je baard tot een precieze stoppelbaardlengte te trimmen! Het toestel bevat 3 stoppelkammen: 1 mm, 3 mm (voor een stoppelbaard) & 5 mm (voor een lange stoppelbaard)
 • Stylen: Creëer perfecte contouren in je eigen stijl met het dubbelzijdige mes! Scheer in elke richting terwijl je goed kunt zien wat je doet, zodat je jouw stijl in seconden kunt realiseren.
 • Scheren: OneBlade komt niet te dichtbij, om je huid te beschermen – zelfs op gevoelige plaatsen. Scheer tegen de haargroei in, gebruik het mesje plat op je gezicht en scheer haar van elke lengte comfortabel af.

Koninklijke Philips N.V.

Philips is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen. En het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheid continuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg.

De onderneming Philips is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeld gestuurde behandelingen, medische IT toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten.

 

J.u.i.c.e. Promotions

Wil jij ook een geweldige actie voor jouw product of dienst? Met plezier organiseren wij een instore demonstratie. Wil je liever een city samplingmarketing campagne of een moving billboard? Let us know! Wij zetten jouw merk in de spotlight. Neem dus snel contact met ons op.

In opdracht van Art of Activation.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK