fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

In the picture: Store Traffic

Store Traffic

Naast het creëren van naams- en productbekendheid zijn het genereren van directe extra traffic en extra omzet vaak de belangrijkste doelstelling bij de inzet van een promotieteam. Op beurzen kunnen promotieteams ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk mensen een bezoek brengen aan uw beursstand. Hierdoor kunnen tevens beursbezoekers worden bereikt die anders uw beursstand voorbij waren gelopen.

In winkelcentra worden promotieteams steeds vaker ingezet om consumenten direct over te halen om een bezoek aan een winkel te brengen. De zogenaamde “shop proppers”. Dit actiemechanisme wordt veelvuldig ingezet tijdens winkelopeningen en in de dure laatste maanden van het jaar. De winkels strijden om elke klant die voor sinterklaascadeaus aan het shoppen is. Door het inzetten van promotieteams komt deze consument uw winkel binnen en niet die van uw concurrent. Er wordt direct extra omzet gegenereerd, zodat uw investering direct wordt terugverdiend! Meetbare resultaten!

Hoe werkt het?

Promotieteams bezoeken de winkelcentra waar de vestigingen van uw winkelformule zich bevinden. De teams zoeken een goed strategisch punt op en benaderen iedereen actief. Ze voorzien alle passanten van een flyer en ze vertellen waarom ze juist NU uw winkel moeten bezoeken. De bezoekers kunnen de flyer eventueel invullen en inleveren in uw winkel. Hierdoor wordt direct extra traffic gegenereerd naar de winkel en bovendien kunnen gegevens worden verzameld voor een follow-up.

Wilt u meer weten over store traffic? J.u.i.c.e. Promotions ontwikkelt graag een concept op maat. Bel met uw Account Manager op nummer 020-581 30 70.


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK