fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

In de Spotlight: De Kerstmannen en Kerstmeisjes!

Sinterklaas maakt plaats voor Kerstman

Na de succesvolle intocht van Sinterklaas afgelopen zaterdag, staat ook de Kerstman weer te trappelen om hem terug te sturen naar Spanje. Ook al is het voor ons “de consument” veel te vroeg en zien we de Kerstman liever komen wanneer Sinterklaas weg is, voor ons “de marketeers” is het al lang tijd om rekening te houden met de Kerstman. Als marketeer ben je op alles voorbereid zijn en speel je uiteraard in op de feestdagen die in het verschiet liggen.

Onze Kerstmannen en Kerstmeisjes staan te springen om voor u het land in te gaan en consumenten uw winkel te laten bezoeken, relaties (namens) u een kerstgeschenk te overhandigen of collega’s te verrassen met een gevulde kerst sok!

Kerstacties

Zoekt u die laatste impulse aan uw omzet of een geweldige afsluiting van uw jaar? Wij denken graag met u mee over een leuk concept! Mail de Kerstman en stuur een berichtje naar kerstman@juicepromotions.nl (verlanglijstjes worden doorgestuurd). Of neem contact met ons op via de contactpagina.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK