fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Hostesses Philips Senseo woonbeurs

Hostesses Philips Senseo woonbeurs

Consumenten zien de keuken steeds meer als een verlengstuk van hun woning, ze willen dat de keuken niet puur een plek is om te koken, maar om te wonen. En willen ook daar een statement maken door de keuken aan te kleden met trendy accessoires die hun persoonlijke, eigen stijl weergeven. Ze zoeken naar leuke gadgets, design artikelen, producten die een toegevoegde waarde geven aan de ‘standaard’ inrichting.

Op de Woonbeurs draaide het allemaal om inspiratie en nieuwe ideeën op doen in alle stijlen en smaken; design, classic, home and living. Om te vieren dat dit jaar de 5 miljoenste Senseo verkocht wordt in Nederland bracht Philips dit jaar een speciale Limited Edition Senseo uit in samenwerking met Tord Boontje. Tord Boontje is een internationaal befaamde Nederlandse ontwerper en heeft de spectaculaire, vernieuwende en trendy Senseo Limited Edition ontworpen.

In de stand op de Woonbeurs vond de Create Your Own Contest plaats. Hier konden de Cool Carrier Girls en Fun Loving Mums hun eigen Senseo apparaat ontwerpen en winnen! Onze hostesses stonden in de stand voor het informeren en ondersteunen van de bezoekers.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK