fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Hostesses Hero Voedings- en gezondheidscongres

Hostesses Hero Voedings- en gezondheidscongres

De meeste mensen variëren wel met groenten, maar niet met fruit. Nederlanders eten vooral appels en bananen en af en toe een mandarijn of sinaasappel en dat terwijl variatie met fruit erg gezond is. Fruit is niet alleen rijk aan vitamines, maar bevat ook andere gezonde voedingsstoffen zoals mineralen, antioxidanten en vezels. Elk type fruit bevat een eigen mix van deze gezonde stoffen met een eigen positieve werking voor de gezondheid. Door te variëren met fruit zorg je ervoor dat je alle gezonde stoffen uit fruit binnenkrijgt. Met variatie haal je meer uit fruit!

Het Voedings- en Gezondheidscongres, dat plaats vond op 16 en 17 november in de RAI te Amsterdam, behandelde een reeks actuele onderwerpen op het gebied van de voedingswetenschappen. Toonaangevende deskundigen uit binnen- en buitenland stelde nieuwe onderzoeksresultaten voor en lichtte de praktische toepassing ervan toe.

Op de stand van Hero hebben onze hostesses en promotors de deskundigen ondersteund met het geven van informatie. De speciaal voor deze beurs geselecteerde hostess had een afgeronde studie voedingsassistente en kom ook inhoudelijk goede feedback geven. Het promotieteam heeft Hero Fruitontbijt en Hero Fruit2day uitgedeeld aan de bezoekers van de beurs.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK