fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Hostesses Canon Event

Hostesses Canon Event


Iedereen kent Canon: een Japanse producent van optische en elektronische apparatuur zoals printers, fotocamera’s, videocamera’s, kopieerapparaten en medische apparatuur. Deze Japanse producent heeft zich uitgebreid naar diverse werelddelen en heeft ook Nederland weten te bereiken.

Canon Nederland

Canon Nederland hield op woensdag 16 januari 2008 een personeels kick-off. Tijdens dit kick-off programma werden de medewerkers van Canon klaargestoomd voor 2008. Net als voorgaande jaren heeft J.u.i.c.e. Promotions samen met Holland Hostess Service zes hostesses ingezet voor de ontvangst van de 500 gasten, het begeleiden van de gasten naar de juiste zalen en het uitdelen van overzichtskaartjes.

Wilt u meer informatie over het inzetten van hostesses? Neem dan contact op met J.u.i.c.e. Promotions of neem een kijkje op onze informatiepagina.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK