fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Hostesses Achmea introduceren nieuw logo

Hostesses Achmea introduceren nieuw logo

Syntrus Achmea is de nieuwe naam van het pensioenfondsenbedrijf van Achmea. De huidige merken PVF Achmea, Interpolis Pensioenen, Achmea Vastgoed, Interpolis Vastgoed en Interpolis Pensioenen Vermogensbeheer gaan begin volgend jaar verder onder de naam Syntrus Achmea. Het samengaan is een rechtstreeks gevolg van de fusie tussen Achmea en Interpolis.

De nieuwe combinatie verzorgt de administratie van ongeveer de helft van alle Nederlandse pensioendeelnemers en is daarmee een topspeler in deze markt. Door het samengaan kunnen er voordelen worden behaald door bredere dienstverlening en, vanwege de nieuwe schaalgrootte, meer invloed op de markt.

Het nieuwe logo van Syntrus Achmea werd gepresenteerd in het Financiële Dagblad op maandag 21 januari 2008. De hostesses van J.u.i.c.e. Promotions hebben het Financiële Dagblad op de werkvloer en onder de medewerkers van alle Achmea-vestigingen uitgedeeld.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK