fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Hostess Service tijdens PAN Amsterdam

Hostess service tijdens PAN Amsterdam

PAN Amsterdam, de belangrijkste nationale kunst- en antiekbeurs vond dit jaar plaats van 18 t/m 25 november in de RAI Parkhal te Amsterdam. PAN staat voor Pictura Antiquairs Nationaal en vormt de nationale tegenhanger van TEFAF Maastricht, die door hetzelfde team wordt georganiseerd. Tijdens dit evenement laten kunstliefhebbers zich inspireren door duizenden voorwerpen.

Het evenement

Op de eenentwintigste PAN Amsterdam waren 115 gerenommeerde kunsthandelaren, antiquairs, galeriehouders en antiquaren uit Nederland, België en Duitsland aanwezig. Zij brachten een grote variëteit aan Europese kunstvoorwerpen en meubels, schilderijen, foto’s, grafiek, antiek en modern zilver, glas en juwelen, antiquiteiten, etnografica en Aziatische kunst. Tijdens dit grote evenement zijn onze hostesses ingeschakeld.

Onze hostesses waren aanwezig bij entree om de gasten te begroeten, toegangskaarten aan te nemen en eventuele vragen te beantwoorden.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK