fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Hostess Service Horti Far

Hostess service Horti Fair

Succesvolle Horti Fair versterkt Nederland als Internationaal tuinbouwplatform. De agrarische markt is volop in beweging: brancheverbreding, veranderende wetgeving, nieuwe trends, dierziekten, duurzame oplossingen, automatisering. Zaken die om hedendaagse oplossingen vragen. Niet alleen van de ondernemer, maar ook van de verzekeraar. Interpolis, Avero Achmea, Pinc Agro zijn alle drie onderdeel van Achmea en hebben als doelgroep de (glastuinbouw)ondernemer. Er vond een samenwerking plaats op de Horti Fair, de nationale tuinbouwbeurs voor ondernemers in de tuinbouw.

Agro

De divisiedienst Agro verkoopt agrarische verzekeringen aan ondernemers in de land- en tuinbouw onder de merken Interpolis en Avéro Achmea. Achmea is marktleider en profileert zich als kenniscentrum. De doelstelling van deze beurs voor de partijen was relatiemanagement, het verhogen van naamsbekendheid en bezoekers naar de stand trekkken.

Direct contact met de doelgroep was heel belangrijk, voor het versterken en vernieuwen van de relatie met hun klant. Dat hebben de J.u.i.c.e. hostesses professioneel gedaan door in gesprek te treden, en hun koffie aan te bieden. En daarnaast het promoten door branded give aways uit te delen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK